hatar söndagar!

hejsan nu har jag ver hemma ett tag va ute med tjejorna och innan de va jag i farsta tidigare sen träffade jag dary också. och när jag va i farsta köpte jag lite saker som jag behövde.

de är köpte jag på åhlens

mössa från carlings.

mapp från paul frank inte för jag behövde den men jag ville ha den.

Sneaky steve skor.

Skinnjacka från cubus.

sen har jag bara vart ute och snart ska jag sova för jag börjar nio i morgon och jag kommer aldrig komma upp annars.


hejsan !

hejsan nu sitter jag här har precis kommit hem, va ute med men alla från gubbängen nyss sen gick jag och sara och handlade lite kvälls mys på hemma kväll.
 
och när jag och sara va på väg till bussen bad tomas henne att hon skulle ringa honom och då berättade han att lilldennis hade börjat bråka med fille och sen hade tydligen charlie slagit till lilldennis. och jag vet inte vad. sen såg jag och sara en massa polisbilar som va på väg till gubbängen säkert skulle dom till gubbänsskolan. de skulle fan inte förvåna mig för de händer alltid något i gubbängen när alla vi är i farten. 
och tidigare idag har jag vart i skolan, sen va jag med christina och felicia ett tag i hammarbyhöjden. och sen skulle jag och chrstina ta tunnelbanan till björkhagen för att möta våran tunnelbana och då säg jag min gamla lover som jag vi skit kär i när jag gick i femma som heter robin och bor i skarpnäck. jag vill inte nämna hans efter namn för jag tycket de är pinsamt. för han har typ blivigt västa stekaren. men nu ska jag vänta på henke som ska komma hem till mig och kolla film, käka glass och chips. puss




bilder från el-lektionen.

tråk.

nu sitter jag har och pratar med min bästavän calle eller han heter carl på riktigt.  vi har inte snackat på skit länge plus att jag inte hade något att göra så jag satte mig och gjorde en ny design på bloggen kände att de va dags för jag gillade inte den görra så speciellt mycket. men men. ska faktist gå och lägga mig snart för annars kommer stefan (min lärare) döda mig för att jag säkert kommer att komma försent. för jag lyckas alltid missa tunnelbanan men godnatt och sov sött !

den gamla desingen

hemma,

hejsan nu kom jag precic hem ricky körde mig en bit och sen har jag gått. jag gick ju ut och träffade anna ett tag och vi prata om allt. vi satt och fikade. sen gick vi en promenad och sen skulle vi ta våra tåg och på vägen ner till mitt tåg träffade jag sebastian(abra) och jag har inte sätt han på sjukt länge så de va lite trevligt att träffa han sen åkte jag till gubbängen  och så hämtade backa mig på moppe så åkte vi upp till min våran gammla skola. haha fett synd men aja de är ju kul att umgås med sina polare och då skiter jag vart jag är. och nu ska jag kolla tv puss.

lägger in en bild på max som jag tycker är skit fin på han. och jag saknar honom jätte mycket. men han vill ju aldrig träffa mig. jag tror inte att han tycket om mig längre. men vad ska man göra man kan ju inte få all man vill här i livet.

stan

nu ska jag till stan, och de här är kvällens,

Skarf: H&M
Linne: Ginatricot
Tröja: Ginatricot
Jeans: Cheap monday
Skor: whyred

hemma från plugget och stan.

hejsan nu har jag precis kommit ifrån stan va där med sara, linnea, becka och camilla. och ska tillbaka dit snart igen för jag ska fika med anna. men innan jag va i stan så va jag i skolan och jag missa typ halva skoldagen. så jag hade typ bara chill lektioner eller typ första lektionen jag hade va bara att lyssna på läraren sen kollade vi på film. sen har jag inte gjort något speciellt mer . ju justen min favorit va i skolan idag anton heter han och han går i tvåan i min skolansen lärde jag känna fyra jätte trevliga killar som går i min grupp dom heter erik, antony, gustav och viktor.de va lite kul. men nu ska jag fixa mig. puss.

en bild maggie tog när vi va i stan i förrigår men rojda och deras killkompis.

hemma,

nu sitter jag här har precis kommit hem och i morgon har jag skola.. så ska sova snart. men innan va jag ute med sara, becka, alec, linnea, camilla och johanna och vi satt i gubbängen och chilla sen kom killarna lite då och då men sina moppar. jag vill också ha en men jag kommer inte få en förns nästa år. men sen när jag lämnade sara, johann och linnea vid bussen så träffade jag tim och ville så jag gick med dom en liten bit. men nu ska jag göra klart min läxa sen ska jag nog gå och lägga mig. puss.

såg att jag taggad på en bild som francis tog på mig när de the voice. när vi satt inne på BK och kollade på människor som halkade ner för trappan. de är skit svår att förklara vad jag menar men de va skit många som ramlade iaf.

dags att tagga.

nu ska jag ut. ska möta sara i hökarängen nu sen ska vi säkert till gubbängen ett tag men jag vet inte riktigt men puss så länge.

saknar dig pappa.

hejsan nu har jag precis lagt på i telefon. min losas pappa ringde från usa. för han har ju flyttat dit. saknar honom jätte mycket. men jag blev så glad när han ringde och han sa att jag ska få komma till honom snart när han är klar med lägenheten. han håller på att renovera hela skiten. och de är också tråkigt att inte bara pappa har flyttat till usa, fredrik och nadja har också flyttat. (fredrik är min storebror och najda är han tjej.) och nadja är ju med barn och dom ska ju få den i november så jag kommer inte få sen den på ett tag. men igår färgade jag ju håret och jag blev inte nöjd med resultatet jag ville att de skulle bli mörkare men de blev inte så stor skillnad. men ska färjade snart igen. och snart ska jag ut och träffa tjejerna och vad vi ska göra har jag ingen aning. puss
 

trött

hejsan alla goa och glada, nu har jag vet vaken sen 11. sorry att jag inte skrev mer igår men jag somnade direkt efter att jag hade duschat. va sjukt trött igår. men idag skulle jag ut och sola solarium med några polare och alla slutar så himla sent idag. bara för aktt jag ska vara ledig... men men ska fixa mig snart sen ska jag ut tror jag. får se vilket humör jag är på med de här pissvädret . puss

den här musikvidion gör mig faktist lite glad när de är skit väder ute, :)

dead..

hejsan, sorry att jag inte har skrivigt på några dagar men har vart sjukt trött efter skolan och så och nu ska jag färja håret. för de är så himla blekt. men skriver sen puss.

hemma .

Tja tja. nu är jag hemma har vart hemma ett tag, robin körde hem mig på moppen påvärkad. så jag va skit rädd att vi skulle vurpa eller något men vi klarade oss. och nu hemma har jag bara suttit och vart okoncentrerad när jag kollar på tv för mina grannar har sex har typ suttit och garvat åt dom men men. man måste ju ha kul här i livet. men aja när jag drog ut innan så åkte jag till gamla stan och träffade mina tjejkompisar, sara, alec, becka och camilla, plus två nya personer jag tror att dom hette marcus och jimmy dom kommer ifrån gotland och de va alecs kompisar. så va va och ficka på old towns mirror eller nåt såntdär hette de. och de va inte så mysigt som vi hade hoppats. men sen drog vi till gubbängen och som vanligt händer de alltid något skumt där. som förra gången rånade grabbarna engelska skolan. och idag blev min kompis jennifers lillebror kniv hotad av någon pårökt random huligan så alla grabbar och flickor typ spang runt och leta efter honom, plus dom lite äldre grbbarna hade bil och körde runt överallt i närheten. sen satt vi nere vid centrum och chilla. vissa krökade men inte jag eftersom att jag är nykterist. men nu ska jag snart sova för grannarna har lugnat ner sig. men puss så länge och skriver mer i morgon.

har ingen bild från idag så lägger in den här otroligt sexiga bilden på kim som jag hitta på facebook. tycker den är lite små söt.

lyssna och njut. (vet att dom är ganska gammla)


kvällsfika med tjejerna.

Tja tja snart ska jag ut och träffa tjejorna och typ fika inne i stan jag vet inte riktigt men något ska vi göra. nu ska jag iaf ut och hämta pengar sen ska jag möta dom men puss så länge.
kvällens,




tog lite random bilder tack så mycket för att du tog bilderna henke.

så de jag har på mig är
Underlinne: Ginatricot
Linnet över: Wesc
Halsbanden: Ginatricot
Jeans: Cheap Monday
Hörlurar: Wesc



 


bilden på allt jag vill ha


så nu har jag kryssat för de linnet jag ville ha men inte kan köpa.

shoppingen över.

nu är jag hemma va och shoppade tidigare idag med anna och då köpte jag två toppar eller hur man ska säga. men de va inte bara jag som köpte grejer hon köpte också lite. och sen lunchade vi och fika. men de jag köpte va:

Från ginatricot 149kr

från Wesc 300kr, (rea) ord 600kr
jag skulle ju ha köpt ett annat linne, de som finns på bilden med alla grejer jag vill ha men tyvärr va den slut och de skulle inte komma nya, så jag köpte den här ist.

fixad och klar nu ska de shoppas

nu är jag klar och de här är dagens,

jag kände att jag ville ha bekväma kläder på mig nu när jag skulle shoppa så de blev tema slitet.
sönderklippt Wesc tröja, slitna jeans, ett vanligt vitt linne plus converse.

shopping dags

hejsan, nu håller jag på att fixa mig vakna vid 11 i morse och snart ska jag ut och träffa anna, vi ska till stan och köpa lite. har inte så mkt pengar men de kommer räcka till de jag ska köpa , men nu ska jag fortsätta fixa mig , puss:)

och här är en skit gammal bild på mig och anna, vi har inte tagit några nya på ett tag så de är dags nu.

sjuk..

hejsan sorry att jag har krivigt något på ett tag men jag har vart jätte ösjuk så jag knapp orkat resa mig upp ur sängen. och idag har jag mått piss med men mår bättre nu och idag har jag vart med anna och vi va i stan och kolla lite sen va vi hemma hos mig ett tag. sen va hon tvungen att tagga så jag har typ bara vart hemma och degat och nyss satt jag och kolla lite på sneakers n stuff och så en bok  som jag skulle vilja köpa. den heter subway art 25th och verkar kul att titta i.


godnatt

nu ska jag sova för jag har en så hemsk huvudverk. och i morgon ska jag upp tidigt men ha de så bra allihopp och skriver i morgon puss, :)


(tog bara någon radom bild. jag 2007)

hallojsan,

tja tja , nu sitter jag här hemma  har precis ätit efterätt och middag. är så himla trött men jag ska inte sova än, men idag va jag ju på söder med dary och bytte ut mina jeans. dom som jag hade köpt innan va myckeit finare men jag måste ju köpa jeans som jag kommer att använda så jag bytte dom mot dom hära.

sen köpte jag lite mer.

kofta 199kr och linne 99 kr på ginatricot

strumpor från american apparel 99 kr.
sen va de inget mer men jag kanske skriver mer sen. få se vilket humör jag är på men nu ska jag prata med anna ett tag, puss

dags att dra, :)

nu sa jag till stan och träffa dary kommer hem sen puss, :)

älskar dom här bilderna som jag har hitta på facebook.


fille är så söt med som där glasögona är från avslutnigs festen för karina sen är de dennis ( båda idioterna ska gå i min klass..)

älskar anastasia på den här bilden. sen är de phille, wille och fedde men dom är inte så speciellt söta på bilden, :P

sen är på den otroligt söta challeballe som gick i min klass, :)

och den här är från skolavslutingen 07 eller 08, och de är den ända bilden jag tycket beppe är söt på för här ser han inte ut som ett troll.. så alla vet är de den killen som pekar finger sen är de nicke, allis och annlo


hemma och trött

hejsan nu har jag vart hemma i typ en timme. väntar på dary för  jag ska in till stan och byta jeansen som jag köpte igår för när jag va inne i affären satt dom bra men när jag kom hem tyckte jag att dom satt för lågt i midian och blev lite missnöjd så jag ska byta dom. sen ska vi kanske fika eller något, jag vet inte. men idag när jag va i skolan vad de jätte roligt för jag kände typ mer än hälfte som skulle börja, sen så börjar min kusin cassandra där också men hon och jag kommer inte gå i samma klass, men som tur hamna jag i samma klass som maggie och rojda de är iaf lite kul. och så alla vet ska jag gå i en iv klass. men dom som inte går i iv klass va de tusentals som jag kände, tex. sara, irma, jennifer, phille, jerry, robin, rasmus eeeeh vilka mer... de va några fler men kommer inte ihåg för försöka se vilka de va i morgon men men. 
 

och här är en bild på rojda och maggie, puss så länge :)

skolstart.

hejsan nu har jag precis kommit ut ur duschen och jag är jätte nervös för jag börjar skolan idag, ååååh på sätt och vis känns de kul att börja plus att jag inte har lust att börja, men nu ska jag käka klart min frukost. sen ska jag föna och platta håret puss!

..


där är bilden och nästa vecka ska jag köpa lite mer av dom sakerna jag vill ha på den bilden,

snart sova

hejsan idag har jag vart i stan hela dagen har inte pallat att skriva för jag har vart så himla trött men i morgon börjar jag i skolan men de va inte de jag skulle skriva jag ska skriva om vad jag har köpr idag sen ska jag någ ta en sömtablett och sova. men iaf idag köpte jag :

tre begagnade spel från GAME 149 kr st.

björn borg trösor från bjorn borg (rea) fans bara i M och L 99 kr.

kjol från H&M 299kr

cheap monday jeans från weekday 400 kr.

klocka från item (tror jag) 199kr.

de va allt idag plus nu kan jag kryssa bort en av sakerna jag på bilden jag la in igår av de som jag vill köpa.

saker jag MÅSTE köpa in för skolan



jag vet att sommaren snart är slut ,men soglasögon är ett måste ändå :D

hemma,

hejsan nu har jag precis kommit hem från fast och ska snart sova för är sjukt trött, men jag ska visa vad jag har köp iaf.
 
tröja fån carling 399 kr

kontroller från GAME 2 st 299

Daily fresh 49kr från apoteket

pennskrin från åhlens 39 kr.

bye bye

nu ska jag dra in till stan med chuck och möta mamma, men skriver mer sen, puss! :D


förlåt.

hejsan, sorry att jag aldrig skrev något mer i kväll men jag sov bort hela dagen ändå och sen på kvällen tog jag söm tabletter för att jag skulle kunna sova hela natten för nu på ondsag så börjar jag skolan så jag måste lärar mig att sova bra. men idag varkna jag ganska tidigt. jag vakna halv tio sen gick jag direkt upp ur sängen  och handla frukost. och sen har jag bara degat på soffan. men nu ska jag ducha och göra mig i ordnign för jag ska till söder med chuck och mamma. puss så länge , :)

sorry.

hejsan förlåt att jag inte hat skrivigt något men jag har inte pallat göra de. har vart ute och sen bara sovigt. men nu har jag vart vaken hela natten och jag hade inget att göra så jag passade på att skriva ett inlägg. men ska precis avsluta de.

och nu sitter jag och lyssnar på den här låten jag tycket den är väldigt bra men jag skriver mer snart. eller on några timmar då, men aja puss ! :D

inte okej..

hejsan nu har jag vart hemma ett tag, och jag har en sån huvudvärk. jag ska ner till tvättstugan snart och hämta min tvätt sen ska jag nog sova. men jag va på 08.a idag och då såg jag en kille som heter lucas. och jag dör för han han är så himla snygg. men max är snyggare, (A)



hos darynka

hejsan nu är jag hemma hos dary igen. de är jag typ helatiden (A) men vafan kör bara hon är en tung brud :D
och som tidgare idag va jag ju med christina och så. sen drog jag hem till mig sen åkte jag tillbaka till stan-.- och då träffade jag dary och elin, men vi va inte där länge för de va sånt skit väder...  och nu är vi bara och chillar hemma hos dary.  ska ducha snart också. sen kanske vi ska dricka te och äta toast. puuuuss


och idag körde vi på kanye west tröjorna också :)

jävla f*tt väder,

hejsan nu har jag precis vart inne istan med chrstina och vi skulle kolla efter en keps till mig men jag hitta ingen fin så jag köpte en såndär palestina sjal till mig ist, jag har redan två st men skitsamma kul matt variera. och sen när vi skulle hem blev de spö regn, så jag va helt blöt när jag kom hem , :P


man ser knappt att jag är blöt på den där bilden men de är jag.



där är bilden på min palestina och den kosta 99 kr på topstreet wear.

hejdå!

hejsan nu ska jag tagga och träffa chrstina och vi ska in till stan och jag ska kolla efter en keps om jag har tid med de, för jag behöver en ny. mina är helt slitna men aja, ska tagga nu lillen väntar :)


hej jag g33kar på facebook..

nu sitter jag inne på facebook (ovanligt) och jag satt ock kolla på en kille som jag har som vän på facebook men han är bara en bekant men men, jag hitta en bild som jag dör för och en annan som han är skit gullig på .



visst är han söt på den sista :)

shopping dag med chuck plus 08.a

hejsan nu har jag vart hemma ett tag sitter och skriver runt till folk på msn,  men de va inte de jag ville komma till jo idag så va jag först i stan med chuck och jag shoppade lite saker ''som jag behövde'' men iaf jag köpte



dom här tröjorna från foot locker 2 st 290:- en 199:- ( ena i från puma andra från nicke)

¨

adidas tröja från sneakers n stuff.  REA 299:- ORD 699:-



Burton ryggsäck från stadium 299:-



sen sist men inte minst, adidas sneakers från stadium. REA 399:- ORD 699:-

de va allt jag köpte idag och sen efter att vi hade shoppat så träffade jag dary och då kom vi till överasknigen som jag skulle göra. men jag bangade för de va fett pinsamt och jag tänker inte berätta va de va. för jag pallar ej fööör pinsamt men sen va jag med dary ett tag iaf sen träffade jag jennifer och dom och va med dom ett tag sen mötte jag dary och så tagga vi hem men nu ska jag spela crazy taxi sen bara chilla galet men skriver kanske mer sen annars skiver jag i morgon men puss så länge och PEACE OUT!

hur folk reagerar på scarlett takes a tumble

jag och dary har inte sovigt på hela natten / kvällen och nu sitter vi och geekar på youtube (ovanligt) men men. vi sitter och kollar på den där tjejen som tydligen heter scarlett när hon ramlar av vardagsrumsbordet och sen ser vi folks rektioner som dom själva har spelat in. ska vi vara ärliga skrattar vi mer åt dom som skattar åt scarlett än när hon ramlar av bordet.  

(orginalet)
 
 (deras reaktioner, första killen är darys man)

hemma hos dary igen

tja tja, nu är jag hos dary. vi har precis vart hemma hos mig och hämtat kläder för i morgon blir det en ''överasknign''. jag ska klä mig speciellt, och nej inte till en emo om ni tror de. om ni kommer på ung 08.a kommer ni få se. annars ser ni bilder i morgon för jag tror många kommer att ta bild bland mina vänner. :) men idag va 08.a skit tråkigt tyckte jag de ända som va roligt va vännerna och att få se AFC men sen va de inget speciellt kul men jag hoppas att i morgon blir de bättre. men nu ska jag och dary chilla galet och sånt sen vet jag inte vad mer vi ska göra. men i morgon tror jag inte att jag kommer skriva så mycket för när jag vaknar kommer jag dra in till stan med chuck och kolla runt och fika. sen blire som sagt 08.a och ''överasknigen'' sen kommer jag uppdatera när jag kommer hem i morgon kväll men jag kanske skriver mer i kväll också men nu ska jag dricka cola puss!


gågågå

nu ska jag gå, jag ska åka in till 08.a men jag ska inte dit med sanna jag ska dit med dary ist. men aja. ska gå med sanna i morgon ist :)
men skriver mer om min kväll när jag kommer hem puss!


dagens,
Tröja: Wesc
Linne: Gina tricot
Jeans: Cheap Monday
Skor: Converse

omg vad läskigt

dary visade mig den här vidion för länge sen men jag kom på de nu. de är tydligen en ängel som ligger där jag vet inte om de är en falsk eller en äkta men de va läskig iaf,


jag glömde

juste här om dagen camader jag ju med anna som är i turkiet och jag tog lite bilder på henne:p


den ena bilden kan man se philip på (hennes lillebror)

jag blir galen

nu suítter jag här och väntar på attt hået ska torka så jag kan platta de. medans sitter jag och spalar carzy taxi och lyssnar på musik. jag blir galen asså jag kommer inte ens långt på skit spelet... men jag ska klara de. nu ska jag fan spela lite till . skriver sen. :)

duscha

hejsan allihopp:) nu ska jag hoppa i duschen snart och så sen ska jag ut och träffa sanna. och vi ska typ till 08.a. kanske glenn kommer men jag vet inte men vi ska iaf träffa ida och några andra där. men nu ska jag duscha skriver mer sen, puss puss. :)


här har nu två skit grymma låtar också :)

hemma

tja tja, nu är jag hemma igen och skriver med glenn och max på msn. ska snart kolla på fim och de blir sagan om ringen sista filmen, och så vill jag gratta min kusin i chile som är 91.a och har barn hon fick en son som heter Benjamin :)

dags att tagga

tja tja , nu ska jag dra till rålis jag skulle dig tidigare idag men jag pallade inte gå upp i morse. men nu ska jag dit :p
skriver mer sen när jag kommer hem puss

dags att sova

nu ska jag sova och i morgon ska jag ju som sagt till rålis.
 jag ska se om mitt mobila bradband funkar för då kommer jag att skriva lite i morgon när vi är vid badet .
puss så länge

den här bilden har dary redigerat till mig tyckte den va ganska cool! :D

gattis i efterskott

jag vill bara hälsa grattis till en av mina bästa vänner och min syster som fylder år för fem dagar sen. alltså den femte augusti. GRATTIS sanna och anna!


så alla vet är anna på första bilden och sanna på andra :)

nu kommer de rulla på för fullt

hejsan nu kom jag precis hem och jag har ju vart med dary och yetro plus att jag va med pamela och francis. och vi chilla i stan och i moegon ska vi åka och bada inne på rålis. och snart ska fredrik ringa mig för jag och han ska prata lite för han åker till usa i morgon :( kommer sakna han som fan...
men innan han ringer ska jag kolla på tredje filmen av harry potter. ses!

dags att dra

nu ska jag ut och träffa darynka och yetro och jag vet inte vad vi ska göra.
vi ska typ bara chilla eller  något men skriver mer sen. puss

va tvungen att lägga in den bilden igen för den är sjukt osexig


älskar låten


OMG

fyfan viken ful bild jag hittade den på facebook nyss. eda hade lagt in den och bilder är från igår:P
 På bilden, Elin, Jag, Eda, Jossan och Molly

bilderna från ösmo

















om ni undrar hur vi lyckades fota i vattnet så ska ni veta att den kameran va vattentät .

hemma

nu sitter jag hemma och chillar jag skulle träffa chrstina idag men sen blev de inte så.
då jag åkte till apoteket och köpte jag de här.

 sen åkte jag till sköndal och chilla vid bad berget med camilla, sara och becka.
sen kom killarna, fille, beppe, johan, monta och ricky.
så vi chillade där. sen tagga jag hem och så
 smsa jag med dary och hon sa att bilderna från ösmo va inne
 så jag ska lägga in dom nu också :)

ut ut ut

nu ska jag ut och träffa chrstina och vad vi ska göra lvet jag inte men jag ska borsta tänderna
och så nu sen ska jag tagga men skriver mer sen när jag kommer hem, :) puss


dagens,
Tröja: Gina tricot
Linne: Gina tricot
Shorts: Bik Bok
Skor: Park West

cp.

hejsan nu sitter jag hemma och spelar crazy taxi och jag kan fan inte sluta att spela skiten,idag har jag vart med sanna och åkt lite moppe sen va vi hos hennes kille och chilla där sen lämnade hon mig vid dagiset i gubbängen och där satt alla tjejer plus min gamla klass och så va vi där och chilla efter att vi hade suttit där ett tag så kommer tony och planktong med en massa backar med öl som dom hade tagit från engelska skolan i gubbängen, så alla killar gjorde typ inbrott där och kom ut med läsk godis öl och allt asså. men sen kom väkterna och tog vissa av killarna och så men som tur tog nte jag något så jag fick gå . många av dom sprang hem  vissa fick gå för dom inte hade gjort någor och andra fick stanna. men jag och jossan va ute ett tag till och chillade med  någar andra killar, odin, fredde, andreas nilsson och simon. och vi satt typ på donken och chilla galet. men nu ska jag spela lite mer crazy taxi sen ska jag nog sova men puss så länge :)

och om ni andra undrar vem de är på bilden är de jossan :)

..

nu ligger jag i darys säng och chillar inne på facebook och lysnar på kaney west och så har jag precis laddat in lite bilder som vi tog för en timme sen.  som ni ska få se nu (bilderna är så himla seriösa somm de kan bli men jaja)

(ursäkta dubbelhakan)



chill hos dary.

nu är jag hemma hos dary med henne, francis och pamela och chillar. sitter och spelar cazy taxi  och snart ska jag kanske ut och träffa musse och hans kompisar . men puss så länge

vänter på tunnelbanan

nu sitter jag på hökarängens tunnelbana station och väntar på tunnelbanan jag ska träffa dary , pamela och francis. och vi ska chilla i stan men jag skriver mer sen. puss


ny blogg dator.

nu har jag en ny dator som jag kommer blogga väldigt mycket med. plus så kommer jag att ha med mig den över allt för jag har ju mobilt bredband så jag kommer springa runt med den nu om jag ska iväg. fan att jag inte hade med mig den till ösmo igår men då hade jag inte den. och nu kanske ni tänker vaför jag ska ta med mig datan över allt. jo men jag hade tänkt att mobil blogga först men när jag skulle göra de så blev jag helt psykad. men nu ska jag kolla klart på 2 and a half men. puss

hemma.

nu är jag äntiligen hemma. jag kom hem för ett tag sen och jag är så himla trött. jag har bara sovigt typ 1 timme inatt eller idag. igår va jag ju med dary och hemmes kusin tror jag, som heter pamela och hennes kompis francis. och vi chillade runt i stan och så sen på kvällen blev vi bjudna på fest i ösmo. först tänkte jag banga för de är en bra bit dit men sen fick vi veta att vi fick sova där. så då tänkte jag att jag kunde följa med. och vi kom hem till den där killen som heter jonas och de va fett chill.  vi drack , dansade, umgicks, lyssnade på musik och bada i hans pool. fast jag drack inte så mycket typ en xcider och två vattenmelons vodka shots. och sen när vi skulle sova hade jag tur och fick sova i jonas föräldras rum med honom, dary och francis de va chill men de blev fett varmt. och restan av alla människor sov överallt i hela huset.
bilder kommer sen när francis åker ifrån stockholm.


här är en keff bild på mig och dary från igår.

dags att dra

nu är jag fixad och klar ska ut och träffa dary, och vi ska till rålis och träffa någon som hon känner. sen ska vi vara där och chilla sen kanske vi drar någon annan stans men vi får se. kanske kommer hem idag och om jag får tag på en data kanske jag uppdaterar i kväll. men jag vet inte . eller så kanske jag kommer hem men ska tagga nu. puss!

ursäkta dubbelhakan..


tv mys

hejsan nu har jag preics kommit hem. jag har vart ute med tjejorna sen kom killarna också. men de va så roligt för att killarna satt på ena sidan och tjejerna satt på andra sidorna som att vi tjejer skulle vara rädda för killbalciller och tvärt om så jag och annlo pndlade mellan killar och tjejerna. sen pallade jag inte mer så jag drog hem och nu är jag hemma. väntar på fredrik för vi  ska kolla på film och äta chips och sånt. så alla vet är fredrik min store bror. och han flyttar snart till usa. så han ska sova hemma hos mig. puss

shopping med chuck

idag har jag vart och shoppat lite smått med chuck och då köpte vi the sims 3 och ett par wesc hörlurar till mig och till mamma köpte vi en rosa väska på åhlens. och nu har the sims spelet blivigt klart installerat så jag ska spela lite. puss

åhlens väska 199:-



Wesc hörlurar 750:- (rea) ord 1500:-
 

 
the sims 399:-

färdigt.

nu är jag helt klar med hyllorna och jag lagt upp mina saker på dom. jag har så mycket skit som jag kunde lägga upp där som böker skivor och min sterio. nu är de ända som saknas en byrålåda och måla om kanske byta golv också. vi får se hur de blir med de. för vi har ändå funderat på att flytta ifrån den här hemska förorten och bo inne på söder eller iaf närmare söder som typ skärmabrink men vi vet inte

ska mamma bli graffare?

nu har vi fixat och trixat med mina hyllor och mamma blev beroende av att måla. jag klagade mer över att mina fötter blev lila och mitt fina nagelack blev förstört. efter att vi hade gjort klart låderna så ville hon börja måla på väggen. och då fick hon en idé att göra något fint på väggen och hon vill göra blommor...



titta på mina fötter eller på höger foten .. förjävligt.

fixa fixa fixa

hejsan nu har jag och mamma precis gjort om kökslådorna vi har målat dom lite fint. för tidiagre idag var jag inne på söder och köpte kannor inne på high lights. för jag ska ju måla om mina hyllor. så mamma bad mig köpa två kannor till henne också.



jaaaa, de är gammal men jag gillar den.



jag älskar den här vidion. och den där killen med percingar överallt är fan min förebild, han är tuung. och den mörka killen ska jag fan gifta mig med när jag blir stor han är sjukt snygg (på riktigt) fast jag tycker han är snygg i vidion också faktist hihi..

sanna är elak..

jag kom på nu att för ett bra tag sen så tyckte sanna att jag va lik hugo på en viss bild. då jag visar min nya Wesc jacka. och jag blev jätte ledsen för att hon tyckte jag va lik en kille. men jag hoppas inte hon tycker de på riktigt för då är hon världens elakeste syster:P




okej man ser inte mitt ansikte så mycket men bara tanken att jag är lik en kille gör mig rädd, för de är ju killar jag ska ha.
så alla vet är hugo på den första. så ingen tror att de också är jag.

home sweet home.

nu kom jag precis hem från krogen , och då tänker ni säkert. kan hon dricka på krogen? och mitt svar är självklart nej de är klart jag inte kan, men jag satt där med mamma, min morbror och hans tjej. sen va cissi där ett tag också. men hon tagga tidigt för att hon hade tvättstuga. och innan de städade jag mitt rum men de är inte helt städat.. men de ser hyfsat ut nu iaf nu kan jag sova där. och jag lyckades kasta 4 soppåsar med kläder...  men jag ska städa klart de i morgon och såkert då kommer de kastas 4 soppåsar till. men nu ska jag kolla klart på harry potter för jag somnade under filmen igår . peace!

hemma.

hejsan nu har jag precis satt upp nya hyllor och nu ska jag städa mitt hemskt stökiga rum.


här har ni hyllorna men dom ska byta färg. jag ska ha mina favorit färger på dom. ena ska bli lila och andra lime grön.




helvettes rum. så här kan de ju inte se ut jag ska ju fan sova här. men nu ska jag få masage sen ska jag städa.

städa städa städa...

nu håller jag och mamma på att städa hela lägenheten för att min morbror och hans tjej kommer hit.
sen senare i kväll trör jag att jag ska vara med chrstina. :) men puss så länge

uppdateringen.

nu ska jag berätta vad jag har gjort idag.
jo först va jag med max och vi chilla i stan och så och då köpte jag lite små saker tex.
lila skosnören och två nagelack.



sen så va jag hemma ett tag och då fick jag två små presenter av mamma
 och de va en blomma och ett par bajen skor.



sen gick jag ut, då va de avslutnigngs fest hos becka för att karina åker till usa snart och de va sista kvällen tillsammans alla skulle festa. men jag drack inte för jag är ju nykterist nu. och de va fett kul där och vi hade fett chill.



så alla vet va de inte bara så här några människor de va en massa mer men jag pallade inte ta kort kanske jag får tag på fler foton sen om någon lägger upp.
sen har jag faktist en ego bild på mig eller på dom kläderna jag hade på mig nu på kvällen.


Trjöja: Ginatricot
Linne: H&M
Jeans: Ginatricot
Skor: Converse

och nu ska jag kolla på andra harry potter filmen.

uppaderar sen

nu ska jag iväg igen har vart med max och ska träffa tjejorna nu . men skriver sen vad jag har gjorti och så

jag vet att den är gammal men jag älskar den.


RSS 2.0