..

Hejsan förlåt att jag inte har skrivigt men jag har inte orkat plus att jag har vart sjuk, något som jag fortfarande är. men iaf jag kommer inte ihåg så mycket av jag goprt under helgen men iaf på balen hade jag de underbart. i början ville jag bara dö men sen när de började hålla igån och allt blev röja va de jätte roligt och alla kom men dom perfekta bilaran och motorcyklarna men jag och mina tjejer kom med en ambulans, haha de va riktigt klockrent alla kollade så fundertsamt på våran ambulans men sen när alla såg oss blev de lättade men jag pallar inte skriva mer just nu men jag kanske skriver mer ikäll eller när jag har frisknat till. PUSS!



Last day @ Hörnet!

Hej igen. nu ska jag skriva vad jag gjorde efter att jag vakna. jo jag fixade mig sen drog jag till hörnet för de va alvslutnigns fest. om ni undrar vad hörnet är, så är de en fritidsgård. men iaf de va dans musik och så va andreas Gustafsson där en motorcykleproffs typ han va iaf riktigt bra på att leka med sen stora leksak. haha sen efter att vi fick se honom på våran skolgård så började festen igång och de blev mkt dans och sånt. sån hade vi ju våran bästa Dj som kallas hulken. juste sen va de sumobrottnig också men jag va inte med men becka och Linnea va med. och så blev charlie av med sin nya mobil något som jag tyckte va lite tråkigt men jag hoppas att han får en ny snart.
men nu är jag faktist trött och ska sova godnatt och peaceout!

Sen ska jag självklart bara lägga upp bilderna från idag.
jag börjar med sumobrottnigen


på dom här bilderna är de oliver och meelad som brottas.


och dom andra två so m brottas är Linnea och becka.






och här är alla bildena från andreas gustafsson .
kanske lägger upp en vidio på allt senare ska bara fråga oliver om han kan skicka den til mig då






sen va de här lite mingelbiler
men nej nu ska jag sova för jag är jättejätte trött puss!


skollunch

hejsan! förlåt  att jag inte har skrivigt något idag men jag somna i soffan så fort jag kom hem sen va jag tvungen att tagga. men iaf idag på morgonen  så hade vi skollunch med alla niorna och lärarna. de va ganska najs förutom att maten inte va så god men ett gott skratt fick jag iaf. alla lärare sjöng en sång med varje elev i nian och min löd typ så här '' att debbie och marco alltid försenade till skolan för att de är svårt att väcka oss på morgoen'' eller nått sånt men dom sjöng om mig och marco iaf. och om ni undrar så är marco en kille i min klass. men de va allt jag hade om skollunchen nu men jag ska lägga in bilder också.





fjortis varnign på oss

yohoe!
nu har percis kommit hem eller först så satte jag på mig en jätte stor tröja och hälde upp ett glas cola Mums!
jag har vart ute med sara, linda, karina, linnea och johanna. vi satt vid farstastrands tunnelbanestation
men sen drog linda för hon skulle hem. och ett tag där efter drog alla vi tjejer också men jag linnea och johanna drog till solariumet i farsta för johanna skulle sola.
och då hade jag och linnea inget speciellt att göra och fick lite damp och börja ta fjortis bilder hahah så jävla fail.
men nu ska jag dricka upp min cola och sitta vid datan sen ska jag sova. Peace!



och här ser ni våra underbart fina bilder som vi är SÅ seriösa på

åååh

yohoe! nu sitter jag vi datan igen och har jätte tråkigt. alla tjejer är as sega.. jag vill ut nunununu men de blir ju aldrig av. och efter som att jag har jätter tråkigt sitter jag och gör sockerkaka som ligger inne i ugnen nu som är klar om ett tag men jag hoppas att dom e klara snaaaaaart. för jag har tråkigt. å juste jag har ju på mig mina nya kläder som jag köpte idag. sjortan och linnet.


vet ser ut som ett reetard men ärligt talat skiter jag i det.

.

hejsan alla. idag va jag i skolan
och de va inte mkt jag gjorde där. jag satt mäst vid bänkarna med charlie, oliver malm, anna, allis och några fler. och jag är så stolt över charlie för han har börjat lyssna på dubstep. så de va de vi mest gjorde. satt vi bäkarna och lyssna på dubstep. sen så kolla vi på en skolpjäs också som johanna och becka va med i. haha dom va sjukt moppade uppe på scenen. nejmen dom va lite små roliga. sen drog jag sara och linnea till farsta och shoppa lite idag igen (ovanligt) men nu e jag hemma och ska duscha nu PEACEOUT!


och de där va de jag köpte. En skjorta och ett linne.

....

Jag skulle skriva ett inlägg om max och de ända jag kan säga att han är bäst(?)

självklart ska jag lägga in en bild på max
men jag fick inte ha min favorit bild så de får bli den här.
den är också söt
men ska sova nu/ snart SWEET DREAMS!

punkt

hejsan allihoppa
nu har jag varit hemma ett tag och chillat gaaaalet med min mamma, idag förutom att jag va i farsta och i skolan så har jag vart ute med tjejorna också. vi va på hörnet och chilla lite sen drog jag vidare till stan och mötte mamma och käka på BK! fast jag åt inte så mkt drack mäst cola.



sen har vi ju lite av dagens bilder.

jag är galen

hejsan! idag va jag i skolan men jag hade inga lektioner. onödigt att jag drog dit...
men íaf sen drog jag med tjejoena till farsta och shoppa lite. så jag köpte en massa saker. hihi. men jag lägger in bilder på allt jag har köpt för jag pallar inte skriva mer och plus att jag måste duscha BYE!




har inget att skriva men lyssna på låten för den är bra


..

hejsan! efter att jag hade duschat och sånt satt jag och fredrik och målade på mina tröjor som vanligt blev fredriks mycket finae, för jag gör alltid fel och då får jag damp. sen så fixade jag mig lite, sen drog jag ut eller jag åkte hem till casper för att sara och linnea va där sen skulle vi drirek till tallkrogen och träffa alec och becka. vi va på ett dagis i tallkrogen och hade inget att göra för vi pallade inte vara med killarna. eller förutom casper men han fick vara tjej idag :P
sen drog jag hem och där har jag vart ända till nu och här kommer jag vara till imorgon också :P
Peaceout!

där har ni bilder på tröjorna från idag också.
första bilden är på fredriks tröja gjord av min gamla sbn tröja som ni ser och den andra ''har inte jag gjort''

.

Hellue jag hitta en bild på facebook från i lördags på gillfesten som jag va på

 

inte söt!, men de är jag och unni eller hur hennes namn stavas iaf de är johnny i åttans mamma, :P

Yohoe!

Yohoe, nu har jag precis kommit hem ifrån farsta. innan jag va i farsta va jag i skolan och idag fick jag reda på att jag va ledig imorgon bara dom som låg efter i något skulle dit i morgon men jag ska ändå dit ett tag för jag måste lämna in lite saker till syslöjden men sen ska jag väll bara njuta av ledigheten . men iaf efter skolan så drog jag sara och linda till farsta för att sara skulle köpa lite saker. sen kom linnea också och så va vi där ett tag och jag köpte ett part tajts och en pandbands sak jag vet inte vad dom  heter men vi kan typ säga hippie flätsband:P


och där ser ni bilden på båda sakerna men nu ska jag duscha puss!

RSS 2.0