Underbara söndag !

idag har jag vart ute med sara och Karina och solat. först solade vi solarium för de va gratis i gubbängen för att de öppnades idag. sen drog vi ut på ängen och solade. vi hade de as mysigt men sen blev de lite för vart men vi drog hem till mig för att jag skulle hämta bad kläder och sen drog vi till badberget i sköndal och badade och de var mitt första dopp iår. de va sjuuuk sjönt, men de var inte bara jag, sara och karina utan johanna, backa och linnea också osch där har jag vart heladagen. men nu ska jag kolla på tv puss!





Och här har ni bilder från idag !


från igår

Hejsan ! förlåt att jag inte skrev igår men jag kom hem rätt sent igår och jag partade med max i tele så jag pallade inte skiva. men nu ska jag brerätta, som sagt igår så skulle jag på grill fest med mamma och sen hem till jossan eller eda. jag va på grillfesten men jag va bara där typ en timme och sen drog jag vidare och träffa tjejorna. dom satt typ och drack ute vid engelska skolan för att vi tydligen inte fick komma på fest hemma hos ceder de var där festen skulle ha vart men de löste sig för vi drog till en fest i tallkrogen. för att rojda en tjej kompis i min skola hade fyllt år så dom hade hyrt en loka. men sen va de inte mer än de. jag drog hem till sissi igen och sen drog jag hem och då prata jag med max i tele som sagt. tack max! :)

shopping

halloj! :D nu har jag kommit hem från solna, jag va där med mamma och shoppa lite, :)
och jag köpte ett par chinos och två klännigar , och ska snart hem till mammas tjej kompis sissi, där vi ska grilla och så. sen ska jag typ vidare hem till jossan eller eda för jossan fyller år idag tror jag :P
så där ska jag vara med alla från min skola men de är de jag vet just nu iaf men jag skriver mer sen för jag ska tagga nu, PUSS!
 
här sen i bilder på mina kläder som jag har köpt.
den första klännigen har jag köpt på lindex och dom andra klädera har jag köpt på ginatrico


Från idag

Här har ni en bild från idag också Peace!

inte för att man ser så mkt men vem bryr sig!

hemma

Ohoj! nu har jag kommit hem från allt. jag va med sara ett tag innan jag gick och kolla på Promoe.
och jag och sara va typ på hörnet och kolla på talang sen tagga vi ner till centrum och träffa alec och linda. sen drog jag vidare till ormige, de va ett sjuk drag där  haha. och då va jag där med chrisina, fida och alla grabbarna. grabbarna försvan ett tag där när promoe spelade, och inna  promoe hamna på scenen så spelade Mofeta och jerre. de va as najs men nu ska jag dicka cola och kolla tv Peace!

Tjenis penis!

halloj idag har jag vart i farsta och shoppat lite , :P
jag har köpt en randig tröja och ett par tajts från gina :)
och nu ska jag möta sara sen senare i kväll kanske jag ska till ormige och kolla på Promoe! vi får se om jag orkar :P men ha de så bra så länge :)

sen va jag tvungen att lägga in bild på min balklänning som jag köpte iförr igår
bilder på tajtes kändes onödigt dom är gråa och vanliga så de va inget speciellt men ska tagga nu
PUSSHEJ!

god kväll!

shenare fan ! jag har precis vaknat har vart i skolan idag och de va rena helvettet jag sov på alla lektioner sen när jag kom hem så somna jag direkt på soffan. inte bra men de som är skönt är att jag är ledig i morgon. här om dan så att jag och kolla på Ztv och såg en bra musik vidio med Yuksek ft. Amanda Blank- Extraball. låten är sjukt bra :)
men nu ska jag sätta mig vid soffan igen och kolla på tv. Puss!


oops.

förlåt att jag inte har lagt in bilderna men jag har något mkt bättre, jag har en vidio från idol 2009. som man kommer att se mig i någar sekunder. de är ungeför mellan 13-15 sek   som man kommer att se mig. så att ni vet har jag en pälsmössa och chinos typ. men hoppas att ni gillar filmen puss!



RSS 2.0