CB

Som jag sa igår så skulle jag till Chris Brown konseren. och de var jag. De va underbart att få se han. men jag blev väldigt sur. för vi hade mega problem när vi skulle fixa biljetterna. jag och sara skulle ju ha stå platser men vi fick sitt platser ist.. de var inte så kul. men som tur fick vi ändå nära scene. jag har en massa bilder från idag men inte för att göra er besvikna. men jag ska lägga in dom i morgon för så kommer jag att få resten av bilderna som mina tjej kompisar tog som stod en bit ifrån mig sara, sara och jennifer. men imorgon hoppas jag att jag får bilderna annars kommer bara mina bilder upp. puss

Lägger upp den här bilden så länge han är äckligt söt på den

snart fredag.

vad skönt imorgon är de fredag. då är de sista skoldagen och sista läxförhöret för den här veckan. och de som är så skönt att vi har läxa i so och de går väldigt bra för mig so. så vi får ju se hur de går med den läxan i morgon. och de är inte bara läxor som gäller i morgon. imorgon ska jag på Chris brown med sara. de ska bli fett kul. men de är inte bara vi som ska dit. saras kusin jeanette ska typ också dit, och min barndoms vän darynka ska dit ska ska bli fett kul. jag hoppas att jag kommer att se henne där. sen efter Chris brown så har jag ingen aning vad som händer. hoppas att jag ska spela poker med morsan och nån. kanske min storebror om han är hemma. vi får se. men jag skiver mer i morgon. för då kommer jag berätta mycket om vad som hände på Chris brown. pussar.


GE MIG!!!!

tyngaste


kan inte sova..

jag skulle ju som sagt sova.. men de går inte så bra.. vet ni varför ? nej de gör ni ju inte men nu ska ni få veta, de finns en kille so jag gillar jätte mycke. men de värsta är att jag vet inte om han gillar mig, asså ni skulle bara se han han är perfekt. eller njaa han va inte så snälla mot sara sist vi va med han, men mot mig va han världens underbaraste.och jag lovar dig jag skulle kunna döda för att få han. men saken är att jag blir lite smått förvirrad. vissa säger att han är största playern och andra säger att han tycker om mig och när jag är med våra kompisar snackar vi alltid o honom. jag vet verkigen inte vad jag ska göra. jag vill kunna prata med honom men jag får aldrig något bra tillfälle. och jag vill inte ta de via internet heller för de är bara jobbigt. så vad tycker ni att jag ska göra ?

under helgen

Fredag: i fredags va jag ju som sagt på väg till min pappa men jag när jag väl kom fram till bålsta ringde jag han och han var ej hemma.. och jag hade inte på mig hemma nycklarna till honom. fan asså jag va tvungen att ta pendeln hela vägen tillbaka hem till mamma. men mamma trodde jag va i skolan fast ag hade sagt till henne att jag inte skulle till skolan. och de roliga va att jag skulle ha möte med lärana då, ajajaj.. mamma blev ju pissoff på mig och ringde mig och fråga vart jag var och som tur då hade jag precis gått av pendeln i farstastrand. och då sa jag till henne att jag var i farsta och hade käkat lunch med sara. och de va ju himla skönt så mamma trodde att jag hade vart i skolan innan att hon kom. sen efter mötet gick jag hem för jag orkade verkligen  inte vara i skolan. sen efter skolan va jag hemma ett tag och läste i min svenska bok som jag måste läsa ut snart sen träffa jag christina och så gick jag en promenad med henne. och snacka lite skit. sen efter de träffa jag sara och nicolette och vi drog hem till nicolette. och vi skulle träffa nån jävla dimitri eller vad han hette har ingen jävla aning om jag ska vara ärlig. sen kommer jag inte jag faktist inte ihåg så mycket av vad jag gjorde den kvällen. de ända jag kommer ihåg va typ att jag och sara drog hem till mig och tog de lung och vi somna ganska tidigt den dagen. 

Lördag: då vakan jag och sara ganska tidigt. och sara gick hemifrån mig nästan direkt för att hon skulle gå på öppethus i thorilsplan med sandra, om jag ville skulle jag ha följt med men jag ville fixa mig lite och sånt så jag passa  på att duscha och sånt sen drog jag och träffa sara sandra och nicolette och alla vi förutom sara drog hem till sandra för att sara skulle fixa sig för att jag och sara skulle på fest i hallonbergen. eller de skulle sandra och nicolette med men dom gjorde inte de. men innan jag och sara drog på festen va vi med sandra och nicolette ett tag till och vi drog till solan för att jag skulle ha pengar för aktt kunna äta middag, min mamma jobbar i solan så. och när vi kom till solan träffa vi erikh och hans kompisar med de va inte så att vi snacka med dom vi hälsa bara på dom sen drog vi typ eller sara och nicolette börja jiddra med han. hehe.. men sen drog vi iaf till fridhemsplan för att jag skulle äta och de blev ju självklart donken. och på donken träffa vi en väldigt ''c00l'' person.. NOT. bloggaren själv ni vet kissie och såklart har typ sandra och sara jiddrat med henne innan så dom skulle ju jiddra med henne nu också men de blev inte av och de blev jag glad över för jag hatar sånt. men sen drog tjejerna så jag och sara drog vidare till hallonbergen på fest. festen va inte värsta värsta men helt okej asså. de va faktist någar skit snygga killar där och sen va min tjej kompis rebecka där men hon tagga nästan direkt som alla andra tjejer också gjorde så de va bara jag och sara som va tjejer där. men killarna hade respekt mot oss så dom gjorde inget mot oss som tur va för jag kände ingen av killarna bara två tjejer som va på festen men som sag dom drog nästan direkt. sen så drog jag och sara hem till oss själva och si och så jag somna nästan driekt.

Söndag: idag  har jag inte gjort så mycket speciellt vart och handlat, pluggat och bara tagt de lung plus att jag nästan igen har städat klart mitt rum. sen senare på kvällen har jag bara mysit med mamma och kollat på tv och käkat godis. och nu ska jag kolla på en film på datan sen ska jag sova för jag ska upp åtta i morgon för att skolhelvette börjar i morgon. jag har ingen aningn när jag skiver igen som sagt så har så jävla mycket plugg i skolan nu och så vill jajg passa på att med tjejorna så mycket som möjligt när jag väl har changsen. så jag vet ej när jag skiver igen. men så ni vet finns jag på facebook helatiden. pussar


Här är en bild från lördag jag ur ju sexig asså med vem bryr sig.

på pendeln.

godmorgon. nu sitter jag på pendeltåget till bålsta för jag sa hem till min söta pappa.. jag har vart hemma sen dess jag skulle ju till skolan men jag mådde illa som fan imorse. och sen blev mamma lite små sur att jag inte gick till skolan för jag har SO-läxförhör. så mamma trodde jag inte mådde illa att jag bara fejka. men aja pallar inte skiva mer pussar !   

ajajaj.

som ni sätt har jag inte skivigt på ett tag.. de va inte trevligt men de är just de här med skolan. jag måste sätta igån nu på RIKTIGT! för annars kommer jag inte komma in på något gymnasium.. så nu har de mycket huller om buller för jag har pluggat och sovigt bort dagarna. inte harft så mycket tid för datan. nu skrev jag ett inlägg bara för att mamma vill ha nått recept på något. men när jag har börjat komma igång i skolan igen kommer jag nog att skiva mycket mycket mer. men idag har jag inte så mycket att säga mer än att jag och mamma har varit med varandra och vi har tvättat och gjort ordnign hemma och sen har hon beställt lite kläder till mig från h&m som jag kommer att ha nu till våren.


Här har ni några bilder på några av de kläder jag har beställt.

älskar låten !


extrem makeover ?!

fick nyårs bilderna av sara här om dagen. shiiit vilken förändring de va asså..
ser ut som en MEGA barbie..
tillskillnad hur jag ser ut vanligtvis iaf. T.ex  på nyår hade jag smink. nått som jag inte har vanligtvis.

Nyår:

    



vardagliga jag:

     

no partymode -.-

shaaa. igår skulle jag på fest i södertälje och de var jag också. men va de kul nääää. -.-'
jag och sara tagga gaska tidigt från festen för att vi skulle träffa rohat och antonio. men de blev aldrig av så vi drog till söder oc käka donken, sen gick vi förbi 7.eleven och köpte chips och läsk för när vi kom skulle vi kolla på film och den filmen vi kolla på blev ''skönheten och odjuret'' asså jag älskar den där filmen de är så bra!
efter filmen decka jag och sara på 2 sek vi va skit trötta.



ingen bra fredag

efter mitt sista inlägg igår så somna jag drirekt. hela min fredag försvann. de va inte så kul. BUUUHU!
jag och sara som skulle på fest och allt och jag förstörde allt. inte så bra men jag har iallafall sovigt gott. och idag vakna jag vid tre på morgonen och då var de He-man på fyran. den filmen är bra med Dolph lundgren. han va så snygg när han va ung , hahah
sen va de nån seglar film på trean. de va också jävligt bra. sen kolla jag på Monsters, inc. ingen aning varför jag hade typ lust att se den (a) jag tycker den filmen är så söt.  sen kolla jag på disney channel och smsa med sanna. hon börja tjata om sina kläder och bara för att hon aldrig hör av sig och börja tjata om sina kläder hade jag lust att tjata om mina pengar som hon har sagt att hon tydligen har fått (?) för jag ahde tydligen sagt de (?!?)
ajaja nog om de sen ringde jag sara precis och hon lät väldigt nyvaken tror jag råka väcka henne (a)
hehe. men nu ska jag kolla på tv ett tag till de är ju Quack Pack och de får man ju inte missa de är ju med kalle anka ju. sen när de är slut ska jag hoppa in i duschen och fixa mig, pussar !

Där har vi en bild på Dolph lundgren
Gaaaah vad han va snygg (a)

så går de..

Som sagt jag har ju inte sovigt en ända blund inatt och jag e piss trött men jag får inte sova för de är ju fredag!! :D
men jag lyckades sova några minuter på första lektionen (matten) och sen när jag satt och väntade på tunnelbana på lunch rasten för jag och sara skulle till farsta och äta kinamat, mmmmm.. de är så fucking gott asså! och min lilla paparatzzi sara lyckades verkligen ta kort på mig när jag sover på bänken iväntan på tunnelbanan också, yeeah,

fixad och nästan klar med håret

godmorgon sverige, nu sitter sara på bussen hit och vi ska typ äta frukost med varandra här om vi inte ska äta på skolans cafée. hihi när jag höll på att klä på mig vakna min lilla gråa tiger och börja jama för att jag skulle klia på hennes lilla mage, hon är så jobbig men jag va tvungen att ta kort på oss två för att vi är så himla söta (A)



sen blir den en bild på kläderna jag ska ha i skolan,
ettpar svarta jeans och saras tröja
puss,


ÅÅÅh

god morgon människor!
jag har inte sovit på hela natten för att jag ska till mitt fitt skola idag. eftersom på lovet har jag typ gått och lagt mig mellan 3-8 på morgonen varje dag. och vaknat mellan 2-5.. de e inte najs asså.. så nu passar jag på att vara vaken hela antten så jag kommer i tid till skolan för första gången. och de som e så skönt är att de inte bara jag som har varit vaken hela natten. sara har också varit vaken och vi har försökt hålla varandra vakna.hahah och de har ju lyckats tycker jag :)
men men nu ska jag ladda in några låtar till min iPod och sen ska jag röka, och leta kläder som jag ska ha på mig till skolan, kan ju inte se ut som en lodis (?) sen ska jag åta frukost och borsta tänderna. hoppas att sara kommer snart för hon e typ på väg hem till mig nu, men aja puss.

snacka om att jag måste ha sånna ögon nu :P

fråga inte

test
 1. Vilken svordom använder du mest? Fitta
2. Äger du en iPod? Ja
3. Vilken tid är din väckarklocka inställd på? oftast sju men vaknar 12
4. Hur många resväskor äger du? ooouf 9 st
5. Använder du flip-floppar? jaa :D
6. Var köper du dina matvaror ifrån? ica/ vivo/Konsum. 
7. Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? självklart ska jag vara med (;
8. Vilken var den senaste filmen du såg? yesman   
9. Du får ledigt idag. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en kompis? kompis!!!!
 10.Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? en röd ferrari med locho på (A)
11. Har någon någonsin kallat dig lat? tappat räknigen jag är liksom L8
12. Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? nope
13. Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? MoS: clubbers guide summer 2008
14. Vilket är världens bästa band just nu? ingen aning
15. Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall vad? eeh ?
16. När var senast någon stötte på dig? igår
17. Vad åt du till middag senast? BK
18 Använder du huvtröjor? ibland
19. Kan du vissla? klart som fan 
 20. Vem var den senaste som ringde dig? mamma
21. Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält? EXTREM ! :D
22. Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? ja
23. Vilket riktnummer befinner du dig i? vad fan är de?
24. Tittade du på tecknat när du var liten? ja och de gör jag fortfarande
25. Hur stort är ditt närmaste köpcentrum? farsta centrum
 26. Hur många syskon har du? 1
27. Är du blyg inför det motsatta könet? Nej, iaf inte för antonio
28. Vilken film kan du alla replikerna till? lejonkungen 2
 29. Äger du några popband t-shirts? nej men gills Swe house maffia t-shirt?
30. När flög du senast? den 1 apr 2008
31. Hur många stolar står kring ditt köksbord? 4
32. Läser du för skojs skull? nope
 33. Pratar du några andra språk? spanska
34. Diskar du din egen disk? nej de gör diskmaskinen åt mig
35. Har du gråtit offentligt? många gånger
 36. Har du en stationär dator eller en laptop? laptop och  stationär (laptop hos pappa)
37. Försöker du alltid lära dig nya saker? njaa
38. Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? japp
40. Kan du kasta macka? ja
41. Har du någonsin varit på Jamaica? nope
42. Vad har du med dig in på bion? kompis och popcorn
43. Vem är din favoritlärare och varför? Rille, han är skööön
44. Har du dejtat någon av en annan religion? iiiip ?!
45. Vad har du för väder? fucking wintaaah
46. Har du en blogg? ja
47. Vilket är ditt favoritämne? inget
48. Gillar du att flyga? vad är de som är speciellt med de?
49. Vilket personlighet är ett måste hos en partner? glad, snäll, roligt och korkad  
50. När sov du senast på golvet? jag har en säng
 51. Vilken är din favoritdrink? dagens, vodka redbull
52. Gillar du din boendesituation? nope
53. Vilken är din mammas hemstad? stockholm
54. Din pappas hemstad? stockholm
55. Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? 12
56. Är dina dagar fullbokade och stressiga? oftast
57. Hamnar du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? jaa -.-'
58. Vilken är din favoritfrukt? vatten melon
59. Bryr du dig om kalorierna i det du köper? nope
60. Hur gammal blir du nästa födelsedag? 16
61. Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? nope
62. Tror du på liv på andra planeter? ja?
63. Vem var den senaste personen som gjorde dig arg? antonio
64. Tror du att Gud är man eller kvinna? man
65. Vad var det senaste du åt? En saftig cheesburgare
66. Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? motsatta
67. Hur valde dina föräldrar ditt namn? de va mammas kompis och jag har hatat han sen dess..
68. Gillar du senap? nej nej nej
69. Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? jag pratar inte med mig själv tror jag (?)
70. Skulle du vilja hoppa fällskärm? kanske
71. Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? pssss.
72. Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? nope
73. Tycker du om att krama folk? JA! :)
74. Skulle du säga att du är trendig? ingen aning
72. Äger du en digitalkamera? gjorde
73. Vilka kändisar har du blivit jämförd med? rose i titanic
74. Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? de beror på vem
75. Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? ingen
76. Tycker du att du är attraktiv? tror de
77. Vad är du allergisk mot? katter och fisk
78. Får du dåligt samvete efter du ätit kött? nope
79. Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? william
80. Vad är det senaste du installerade på datorn? ny hårddisk
81. Vilken är din favoritrestaurang? kinahörnan
82. När badade du i en pool senast? sommras
83. Har du varit med i någon skolpjäs? nope
84. Hur många barn vill du ha? tre två tjejer och 1 kille
85. Vilken musikstil tycker du mest illa om? massa spanska jävla musik
86. Hade du lätt för att bestämma dig för vad du skulle rösta i valet? jag får inte rösta
87. Har du åkt moped någon gång? ja
88. Har du busringt någon gång? jajajajajjaja 
89. Vilken är den plats längst bort som du har besökt? thailand
 90. Kan du alla orden i nationalsången? nope
91. Tror du på kärlek vid första ögonblicket? ibland
92. Kan man vara vän med sitt ex? ja?
93. Vad har du i din väska? cigaretter, ipod hemnycklar, plånbok, pengar, kort. 
94. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig? tar en godnatt cigg (A)
 95. Vad lyssnar du på nu? HOUSE!
96. Vad ska du göra nu? svara klart på dom sista frågorna
97. Vad heter din mamma och pappa? roxana och mats
98. Hur många kusiner har du? många
 99. Varför gör du det här testet? kul  
100. Hur mycket är klockan nu? 00.07

Grammisgalan 09

Årets elektroniska musik - Eric Prydz

grattis eric pryds för att du fick ett pris på grammisgalan.
Eric Prydz, Sebastian Ingrosso och Axwell

På bild: Eric prydz, Sebastian ingrosso och axwell (Axel hedfors) på grammisgalans efterfest)

ojojoj...

stackars lilla palle fick precis reda på att han har jätte ont i sitt lilla huvud..
kan de vara för att han pluggar eller för att han spelar för mycket wow? jag tror att de e för att han spelar för mycket wow. de är inte bara att spela wow palle de gör så att du får väldigt ont i huvudet. så nu tycker jag att du sluata spela de där dumma spelet (a)


hahahahhaah

hahahha, de här måste göra när jag blir av med oskulden. varje gång jag har sex ska jag göra annars blir jag ladsen. hehehe. hahah min bror ringde mig precis och sa att han hade tryckt en tröja med henke som de står ''I'm olny fuck to housemusic'' och sa att han ska trycka en tröja till mig sen när jag har jag blir av med oskulden.
hahahah han e sjuk asså.. :P

här har ni bild på har tröjan ser ut ungefär, :P

hemma igen

hallojsan, kom precis hem från stan. först va jag och Sara i farsta och sen träffa vi Locho sen drog vi in till stan och träffa Nicolette och Moa. och  bara tagit de lung och letat efter tiaror till Moa och Nicolette.. heheh skit kul ? nej. och fikat lite på EH. sen tagga vi hem typ. när jag satt på tuben på väg hem med Sara, så kom min kusin Cassandra. usch vad jag inte gillar henne hon myttar som fan asså hon har sagt så jävla mycket skit om mig och Sara, hon har typ sagt att jag är fett rädd för henne och att jag typ satt på tunnelbanan och sagt massa rasistiska ord och så kom hon typ fram till mig och sa varför jag säger sånt och att jag själv är en svartskalle och att min mamma e svartskalle och allt. så jävla töntig hon är hon kan verkligen inte säga sannigen ska bara mytta hela tiden. fyfyfy på dig Cassandra... 
sen har jag bara vart och köpt toa papper Yeeeeah. hahaha men nu är de dags för mig att städa klart mitt rum Yippey! syns sen. pussar


God morgon eller god dag..

sha fan vakan för inte så länge sen och sara kom precis hem till mig,
jag började skolan idag men jag pallade inte gå så mamma sjukanmälde mig de va skönt men nu ska jag ut och äta med sara puss, 

Fittskola om några timmar...

hej hej. nu hade jag lust att skiva ett nytt inlägg:P
idag/ igår fick jag njuta om de sista timmarna innan skolan börja. och då va jag med sandra och sara. vi va i stan och kolla på bio, och filmen vi kolla på blev ''yes man'' hahah filmen va rätt så bra. de e nått jag kan rekonmendera och du vill ha ett gott skratt. hihi. sen har jag bara vart hemma och kollat på tv och städat mitt rum de e nästan klart. jag ska typ städa klart de i morgon. om jag inte hittar på något annat efter skolan. men nu får ni ha de så bra de e dags att gå och borsta tänderna och sen susselisussa. 




RSS 2.0